| Το Καταλαγάρι είναι χωριό της επαρχίας Πεδιάδας και έδρα ομώνυμου Δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Νομό Ηρακλείου.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ Ε -MAIL

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙΟΥ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ e-mail :politistikossillogoskatalagari@gmail. - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙΟΥcom

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ 2015 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΡΙΔΑ




Γιορτάσαμε και φέτος όλοι μαζί οι καταλαγαριανοι την έλευση του καινούριου χρόνου.Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη( δεν το περιμέναμε) και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί,Κόψαμε τη πρωτο χρονιάτικη πίτα και το φλουρί το κέρδισε η Σταυρούλα η Παπαστεφανακη μαζί με ενα αναμνηστικό δώρο του συλλόγου.




Βραβεύσαμε και τα παιδιά που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .Και του χρόνου ναμαστε καλά με υγεία και να γιορτάσουμε πάλη όλοι μαζί. Ευχόμαστε σε όλους επί της γης Καταλαγαριανους 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένο το 2015!!!!!!!!!!!!!








Το δώρο της κλήρωσης ήταν η εικόνα του προφήτη Ηλία του (καταλαγαριανου)που ειναι ο προστάτης του χωριού μας αγιογραφία από τον Στεργιου Μ.και το κέρδισε η Μαριλενα Μιλαθιανακη .Της ευχόμαστε ο προφήτης Ηλίας να της δίνει δύναμη σε αυτήν και στην οικογένεια της.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου